top of page
Originele foto Ita_edited.jpg

Veranderen kan!

'Hoe krijg ik ruimte in een vol leven?', 'Hoe kan ik omgaan met mijn innerlijke onrust'?, 'Ik wil graag flexibeler kunnen zijn', 'Ik heb behoefte aan meer rust en minder opgejaagd te worden door telefoon en I-pad'. Zomaar een paar redenen van deelnemers aan de Mindfulnesstraining van het afgelopen jaar. Herken je deze vragen? 

Eigen antwoorden vinden op trage vragen 

Met Mindfulnesscentrum Assen vind je een plek dichtbij huis waar je welkom bent met jouw levensvragen en behoefte aan diepgaande verandering.

Wil je echte verandering in je leven brengen dan vraagt dat aandacht, oefening en tijd. En dat is precies wat in het programma op basis van Mindfulness zit.

Deelnemers vinden de structuur van een wekelijkse training heel prettig. Het houdt ze 'bij de les' en geeft ze vrijwillige discipline om te oefenen en uit te vinden wat uit het aanbod van oefeningen voor hen persoonlijk werkt. Dat geeft vrijheid zodat er geen druk is van verplichte 'kost'. Wél vraagt het een open houding om nieuwe dingen aan te gaan. Door deze ervaringen ontstaat er ruimte voor keuzes.

Mindfulnesscentrum Assen is een initiatief van de ervaren en bevlogen trainer/coach Ita Duursema. Haar praktijk Ita Duursema, Coaching en Training voor veerkracht in  leven en werk bestaat 22 jaar. Sinds 2016 biedt ze training in Mindfulness Based Programma's aan met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 

Train je aandacht in mild en vriendelijk aanwezig zijn! Uit onderzoek van Richard Davidson en Jon Kabat-Zinn blijkt dat mensen die Mindfulness beoefenen over het algemeen gelukkiger zijn.

Nieuw!
Compassietraining

bottom of page