top of page

Acerca de

pexels-i-bautista-8405102.jpg

Mindfulness vervolgtraining ACT

ACTie na Mindfulness

Het vervolg op Mindfulness is de ACT-training voor Lichter Leven. ACT betekent Acceptance and Commitment Therapy en is zo’n 15 jaar geleden in Nederland geïntroduceerd.

De nieuwste manier van omgaan met stress
In de Mindfulnesstraining oefende je de open en milde aandacht voor alles wat zich aan je voordoet. Bij ACT ‘nodig’ je nare gevoelens als bv. angst, onzekerheid of verdriet uit om naast je te komen zitten. Zo kun je mét die gevoelens ‘zijn’ in plaats van dat die gevoelens jou bepalen.

Ik ontdekte wat echt belangrijk voor mij is en ik heb een aantal dingen in gang gezet in overeenstemming met deze waarden en voel me een blijer mens.

Helene

Lichter Leven
In de ruimte die dan ontstaat ga je na wat jij belangrijk vindt in het leven. Je komt in ACTie!
Je gaat het leven leiden dat jíj waardevol vindt. Zo kun je de lichte toon (weer) in je leven gaan herkennen.

​​

Aanpak

In 5 bijeenkomsten van 2 uur oefen je, na uitleg, met het ACT-gedachtegoed toe te passen in jouw dagelijks leven. Het is de bedoeling dat je ook thuis, tussen de bijeenkomsten door, met ACT bezig bent. Pas dan heb je er écht iets aan en komt er stapje-voor-stapje licht en lucht in je leven.

Data

​De ACT-training is nog niet gepland. Heb je belangstelling? Stuur me dan een berichtje en als er voldoende deelnemers zijn plannen we in overleg de training. 

Locatie 
In Assen (wordt nog nader bepaald).


Kosten

Deelname aan de groepstraining (vanaf 4 personen) kost €250,- (incl. BTW) voor particulieren. Voor organisaties €350,- (excl. BTW) per deelnemer.

De betaling mag in termijnen worden voldaan.

Inclusief werkmap en opnames.

Sommige Ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel van de kosten vanwege mijn registratie in het Mindfulness Register. Informatie hierover is te vinden in de Zorgwijzer. Of vraag het na bij je zorgverzekering.

ACT: gewoon doen!

bottom of page